Nyt livet, du får det ikke i reprise!

Hjemme igjen

Nesten en uke siden jeg kom hjem, kanskje litt seint å oppdatere bloggen, men en liten mageinfeksjon satte meg noe ut av spill første del av uken.

Ble ikke mye oppdatering forrige uke, men prøver igjen.

Siste dagen i Kigali startet med et lite besøk på kontoret til CARE for å ta farvel med gjengen der. Etterpå var det en runde i Kigali, og den startet på ‘Kigali Genocide Museum’. De fleste har nok hørt om Folkemordet i 1994, og det var en ganske sterk opplevelse som har gjort dypt inntrykk på meg. Vil ikke si så mye mer om det.

Etter museumsbesøket kjørte vi litt rundt i byen på seightseeing før vi ble kjørt til et marked, det var egentlig ganske morsomt. Vi kom til en liten plass med noen små hytter som i grunnen ikke var så små likevel, de inneholdt i allefall ganske mye fint. Det var fine trefigurer, masker, smykker, vesker m.m. Litt shopping ble det jo også, måtte jo ha noe med oss hjem.

Lunsj måtte vi jo og’ ha, så sjåføren vår kjørte oss til en spiseplass, så vi fikk litt mat. Etter lunsj hadde vi en ny runde i byen. Vi hadde jo lyst til å vandre litt rundt og ba sjåføren om å sette oss av. Vi fikk vandret litt rundt og kikket i butikker, men det ble ikke noe shopping der. Vi ble hentet av sjåføren og turen gikk tilbake til hotellet og pakking av kofferten. Det nærmet seg tiden for avreise for min del.

Det har vært en opplevelsesrik tur, med mange inntrykk både på godt og vondt. Rwanda er et frodig og grønt land, de dyrket ris, mais, bananer m.m.

Det som overrasket mest var i grunnen hvor glade og smilende folket var, de danset og sang, og ungene var jo så herlige, smilende og glade, selv om de ikke hadde så mye å leke med.

Vil takk CARE Norge for at jeg var så heldig å bli trukket ut som vinner av denne turen, og takk til mitt reisefølge; Jenny Bevring, Tonje Merete Viken og Lisbeth Lundenes. Det har vært en fantastisk opplevelse.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

modellmamma

Nyt livet, du får det ikke i reprise!

Nyt livet, du får det ikke i reprise!

Hekta på strikk

Nyt livet, du får det ikke i reprise!

By Lisette

Nyt livet, du får det ikke i reprise!

Tanker og gleder rundt et kjøkkenbord

Kjøkkenbordets gleder er ikke bare maten som spises. Det gode selskap er vel så viktig

Velkommen til CAREblogg

Nyt livet, du får det ikke i reprise!

Et vindu inn i Landstils verden

Nyt livet, du får det ikke i reprise!

Organisasjonsrådgiveren

Teknologi og Mennesker

%d bloggere liker dette: